воскресенье, 20 ноября 2011 г.

Мистецтво Муай Тай

Муай Тай Поради

Вай Кру

Перше, що необхідно для занять Муай Тай є виконання данину ритуалу і танці, що називається Вай Кру. Всі боксери повинні виконувати це данина поваги перед початком своїй повсякденній практиці.

Леді професіонал розглядається як поле бойових мистецтв і науки, який був розроблений з покоління в покоління з моменту створення тайського народу. Муай Тай Тому суміш все хороше і вказує на тривале і цивілізованої культури нації.

За традицією муайтай, ритуал поваги є першій частині конкурсу, з тим щоб оплатити вдячність і повагу до винищувача тренера, суперника, рефері і судді та глядачі. При цьому боксер вважає, що успіх буде на їхньому боці, і він не буде боятися нічого.

Вай Кру здійснюється за допомогою танцю. Хоча боксер танцює, він буде спостерігати за його опонента і розтягувати своє тіло, щоб отримати фізичне і духовне розслабитися в той же час. Ставлення використовується в танцювальному шоу Основні методи, використовувані званих Mae Mai на практиці основних навичок і методів балансування.

Крім виконання ритуалу данину також показує боксерів поваги і вдячності до своїм тренером. Вай Кру буде здійснюватися в тендері чином відповідно до тренером інструкціями. Це вказує моралі та етики боєць. Тому стиль буде відрізнятися від регіону до регіону і від тренера до тренера.

Крім того, стратегія, використовувана вчити боксерів утримати єдність і братство команди. Id боксери виконують ті ж стилі Вай Кру це означає те ж інструктори же табір вчив їх. Вони не будуть воювати один з одним і братерства приведе їх у своїй відданості королю. Вони повинні відповідним чином повернутися обличчям до якої Цар сидить.

Боксерів, які приїжджають з північного регіону, як правило, сильні ноги і, отже, використовувати енергійну і погрожуючи в той час як відношення боксерів з Південної використовувати м'який підхід, тому що вони зазвичай захищати в більш м'якій формі. Боксери з регіону Центральної і мають свій власний стиль.

Вай Кру стилі табір Корат.

Майстер Буа Ват-Im (Lt Буа Ніл-Арча) винайшов цей стиль. Вона починається з поклоном. Це тому, що в давні часи навіть королі, щоб віддати належне перед початком конкурсу. В даний час традиції для боксерів на коліна і поклонитися три рази, перш конкуренції.
Кроки.
Крок 1 -. Стань, а потім на коліна з правої ноги на ліву. Місце ті, вага на п'ятах і поклав руки на кожному коліні.

Крок 2 -. Покладіть долоні рук разом на грудях.

Крок 3 -. Draw кожної сторони один від одного і назад - з прямою рукою.

Крок 4 -. Тепер намалюйте обидві руки разом з прямими пальцями і зброї, вказують на землю. Цибулю і поклав обидві руки на грудях.

Крок 5 -. Обох руках до малюк Touch область між бровами з превью зворушливо лоб. Підніміть Бенд тому і нахилитися трохи назад.

Крок 6 -. Повторіть перший крок.

Крок 7 -. Повторіть вищевказані кроки ще два рази і помістіть руки на коліна. Встань з лівого коліна і готовий до наступного "ставлення"

Комментариев нет:

Отправить комментарий