воскресенье, 20 ноября 2011 г.

Ян Сем Kung.

Це оригінальний стиль танцю табір Корат. Це вітрини Муай Тай ніг і дозволяє боксера практиці, що рухаються в кільці. Хороша робота ніг дозволяє боксер доставити ударів руками, ногами, колінами і ліктями в ефективно -. Корат атаки і оборони табору проілюстровані тут це не звичайний ніг бачили в міжнародному боксі. Боксер з використанням цього стилю буде стояти з масою тіла на передній нозі, стоячи на кулі його задню ногу. З цієї позиції боксер може зменшити атаки свого супротивника і зміцнювати свої атаки. Це є більш гнучким, як боксер краще баланс. (Ось чому це розглядається як основний урок для початківців.)

Вона проводиться в серії рухається до 3 позиції безліч. Він вимагає близько 2 кроки для просування на посаді.

- - Крок 1 -. Стань, сплеснула руками і помістити їх разом на лобі. Лікті повинні бути відокремлені один від одного. Використовуйте праву ногу на крок вперед.

Крок 2 -. Підніміть ліве коліно і крок вперед у кут. Повільно місце ліву руку на ліве коліно і помістіть правий кулак перед лоб.

Крок 3 -. Опустіть праву руку на стегно і піднімати ліву руку до чола. (Двічі)

Крок 4 -. Take 2 кроки вперед з лівої ноги на 2 позиції.

- B - Крок 5 -. Тепер підніміть праве коліно і крок вперед. Покладіть вашу праву руку на коліно і місце лівий кулак перед лоб.

Крок 6 -. Ліву руку вниз і підняти праву руку до чола. Нижній (двічі)

Крок 7 -. Take 2 короткий крок вперед правою ногою на третій позиції.

Крок 8 -. Підніміть ліве коліно під кутом і кроком вперед до першої позиції. Повільно місце ліву руку на ліве коліно і праву кулаком перед лоб.

Крок 9 -. Правою руки вниз і підняти ліву руку до чола. Нижній (двічі)

Крок 10 -. Take 2 кроки вперед на першу позицію з лівої ноги.

Крок 11 -. Підніміть праве коліно під кутом і крок другій позиції. Встановіть праву ногу і нахилити її на другій позиції, а потім змінити в третій позиції.

Крок 12 -. Підніміть ліве коліно під кутом і кроком вперед на другу позицію. Повільно місце ліву руку на ліве коліно і праву кулаком перед лоб

Крок 13 -. Опустіть ліву руку і зробити крок вперед до лівої. Покладіть на сторожі і крок вправо. Крок вперед, поки боксер у своєму кутку. Тоді лука.

Комментариев нет:

Отправить комментарий