понедельник, 21 ноября 2011 г.

У Кубку Івано-Франківська з тайського боксу переміг клуб «Спарта»


На вихідних в Івано-Франківську відбувся відкритий Кубок міста з тайського боксу муей тай. Бої у спорткомплексі ІФНТУНГу тривали два дні.
Спробувати себе у тайбоксерському рингу зібралися спортсмени, основною спеціалізацією яких були інші види єдиноборств. Це дало змаганням особливої родзинки. Детальніше — у матеріалі кореспондента sport.if.ua.
«Порівняно з аналогічними минулорічними змаганнями, коли було 90 учасників, цього року в Івано-Франківську зібралися 118 спортсменів, — розповів віце-президент Івано-Франківської обласної федерації тайського боксу Микола Сивий. — Вони прибули з багатьох міст Прикарпаття, а також з інших областей України. Змагалися спортсмени усіх вікових категорій, від дітей до дорослих».
За його словами, за останній рік в області відкрилися два нові клуби, які культивують тайський бокс — у Яремче та Калуші. Це єдиноборство є дуже контактним та видовищним, тому не дивно, що щороку воно стає все популярнішим на Прикарпатті.
«Сьогодні в Івано-Франківську розвиваються близько 50 видів спорту, — заявив начальник міського спорткомітету Віталій Матешко. — Серед них велику динаміку демонструють єдиноборства. Враховуючи активність Федерації тайського боксу, ми щорічно проводимо чемпіонат і Кубок міста з цього виду спорту».
Голова обласної федерації тайського боксу Михайло Іванишинрозповів, що цього разу на рингу Кубка міста окрім тайбоксерів виступали представники рукопашного бою, таеквондо, кікджицу, ушу-саньда. Перемогу у загальнокомандному заліку святкували спортсмени івано-франківського клубу «Спарта». Друге місце зайняли спортсмени клубу «Торнадо» (таеквондо ІТФ). Третє місце розділили команди Яремче та Одеси.



За словами Іванишина, на початку грудня в Івано-Франківську відбудеться відкритий Кубок області з тайського боксу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий