воскресенье, 20 ноября 2011 г.

- З Si Na. -
використовує 4-х напрямках - по-перше, перед, другий тому, третій праворуч і четвертий ліворуч.
По-перше, стояти в середині і повернути обличчям до першого напрямку.
Крок 1 -. Застібка вашого боку, і звести їх разом зворушливе в лоб. Лікті повинні бути окремі.
Крок 2 -. Візьміть півкроку вперед з правої ноги. Підніміть ліву ногу і покладіть ліву руку на його. Помістіть правий кулак перед лоб.
Крок 3 -. Опустіть ліву ногу і приймати по 2 кроки вперед. Підніміть праве коліно-н-рол рукою повільно на фронт з правим кулаком в охоронця положення і зліва в області грудей.
Крок 4 -. Нижній праву ногу на землю і зігнути коліна і повільно поверніть на другому напрямку. Підніміть ліве коліно і помістити ліву руку на його. Ваше право кулака повинна перебувати в передній частині чола.
Крок 5 -. Опустіть ліву ногу і приймати по 2 кроки вперед. Підніміть праве коліно і повільно обертайте руки на фронт з правим кулаком в охоронця положення і зліва в області грудей.
Крок 6 -. Нижній праву ногу на землю і зігнути коліна і повільно звернутися до третього напрямку. Підніміть ліве коліно і помістити ліву руку на його. Ваше право кулака повинна перебувати в передній частині чола.
Крок 7 -. Опустіть ліву ногу і приймати по 2 кроки вперед. Підніміть праве коліно і повільно обертайте руки на фронт з правим кулаком в охоронця положення і зліва в області грудей.
Крок 8 -. Нижній праву ногу на землю і зігнути коліна і повільно поверніть на четвертий напрям. Підніміть ліве коліно і помістити ліву руку на його. Ваше право кулака повинна перебувати в передній частині чола.
Крок 9 -. Нижній правої ноги на землю.
Крок 10 -. Підніміть праву ногу під кутом до першого напрямку. Намалюйте прокату руки повільно в передній і крок вперед з лівої ноги торкнутися землі, а потім підняти його вгору. Місце ліву руку на його і ваш правий кулак повинен перебувати в передній частині чола.
Крок 11 -. Нижній лівою ногою і змінити напрямок. Встановіть на сторожі і крок вперед у власному кутку боксера. Салют.

Комментариев нет:

Отправить комментарий